פרנסה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Francaise עוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם חזה עוף, מיץ לימון, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Francaise דג סנדל או Francaise עוף, Francaise עוף, ו Francaise עוף מפורסם.
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בקערה בינונית, מניחים 1 1/2 כוסות קמח; מוסיפים מלח ופלפל. בקערה אחרת, להכות ביצים עם מקצף או מזלג. עוף מעיל עם קמח, ואז לטבול ביצים ושוב בקמח.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני. לבשל עוף בחמאה על 8 דקות, הופך פעם אחת, עד כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה למחבת חמה; מערבבים ב 2 כפות קמח עם whisk עד חלקה. בקערה קטנה, לערבב מרק ומיץ לימון. לאט לאט לשפוך תערובת מרק לתוך תערובת חמאה, ערבוב כל הזמן עם להקציף. להחזיר עוף למחבת, פונה מעיל עם רוטב. מבשלים על 2 דקות עד רוטב מעובה עוף חם.
מגישים עוף ורוטב על פני לינגוויני.