פרפה אבטיח ומסקרפונה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נענע, ליים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: תות mascarpone Parfaits, Apple-Mascarpone Parfaits, ו יין פורט, תאנה Mascarpone Parfaits.
הוראות
בקערה, לשלב את האבטיח, גרידת סיד מנטה טחון. מקררים עד שמצוננים.
בקערה, לשלב את מסקרפונה, שמנת, סוכר, מיץ ליים ווניל. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד פלאפי. אל תפרזי.
כפית שליש האבטיח לתוך חלילים שמפניה או כוסות יין העליון עם חצי מסקרפונה.
הוסף עוד שכבה של אבטיח מסקרפונה. למעלה עם שכבה סופית של אבטיח, מקשטים עם עלי נענע ופרוסות ליים ומגישים.