זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שוקולד אנג'ל מזון Parfait פטל, שוקולד מריר פטל יוגורט יווני פרפה, ו Parfait מוס שוקולד לבן פטל קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הפודינג: מביאים לרתיחה את החלב ואת שעועית וניל בסיר גדול תחתית כבד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, להקציף כדי למזג את הביצים, חלמונים ביצה, עמילן תפוחי אדמה, סוכר, אבקת קקאו, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
אבקת קקאו
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
הסר את מחבת החלב מחום ברגע שהוא רותח. עם המקצף במרכז תערובת הקקאו, לאט לשפוך את החלב החם ולהתחיל לשלב את 2 תערובות. לסיים לשפוך את החלב פנימה להקציף לשלב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
4
החזר תערובת לסיר ומבשל על חום בינוני, לאט לאט לאט כל הזמן כדי למנוע חריכה. המרכיבים יש טמפרטורת צריבה נמוכה יהיה חרוך בקלות אז לשמור על זז מקציף. מבשלים עד בועות גדולות לאט לעלות אל פני השטח של הסיר. אני קורא לזה "בועות לבה" כי בועות קיטור גדולות מאווררות גורמות לי לחשוב על לבה מותכת זורמת. טמפרטורת קרם המאפה היא כ 200 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
5
הסר סיר מהחום וקצף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
6
הסר את שעועית וניל מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
7
יוצקים פודינג לקערה עמידה לחום ומכסים בניילון נצמד, מוודאים שעטיפת הפלסטיק נוגעת במשטח הפודינג כדי למנוע היווצרות עור.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
1
שלב את כל החומרים בקערה מיקסר שוט על מהירות בינונית. עצור את המיקסר כאשר יש לך פסגות בינוניות ולסיים הצלפה ידנית עם מקצף. זה יעזור למנוע הורס את המרקם החושני של שמנת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
1
מערבבים את פירות יער קפואים וסוכר בסיר ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות. מסננים את פירות יער כדי להסיר את הזרעים. זה קל יותר לשפוך אם אתה יכול לשים אותו בבקבוק לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
גנאש: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ומיד לשפוך על השוקולד. מערבבים לשלב. אפשר להתקרר לטיפול קל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
3
פירות יער: השתמש בגרגרים הטריים והשמנמנים ביותר הזמינים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
4
הרכבה: טען פודינג וקצפת לתוך שקיות מאפה נפרדות. לסירוגין צינור לתוך כוסות גלידת פירות, החל פודינג שוקולד, אז קצפת, מחית rapsberry ופירות יער טריים. חזור לפי הצורך העליון פרפה עם קצפת ופירות יער טריים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
שוקולד
פירות יער
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
5
טפטוף שוקולד גנאש על פני החלק העליון עבור פינוק נוסף!