קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה שוקולד, שקדים ובננה

פרפה שוקולד, שקדים ובננה
This gluten free recipe serves 4. One portion of this dish contains approximately 8g of protein, 40g of fat, and a total of 529 calories. A mixture of heavy whipping cream, mascarpone cheese, thick angel food cake, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 20 minutes.

הוראות

1
Heat chocolate chips and 4 tablespoons creamin microwave in 1-cup glass measuring cupat 50 percent power just until chocolate ismelted, about 30 to 35 seconds. Stir to blend;cool chocolate sauce to lukewarm.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
Whiskmascarpone, amaretto, sugar, and remaining2 tablespoons cream in medium bowl untilblended and mixture just starts to thicken.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
Using 2 1/2-inch-diameter cookie cutter,cut out round from each angel food cakeslice.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
4
Place 1 cake round in each of 4 winegoblets or old-fashioned glasses. Topeach cake round with 3 banana slices,1 heaping tablespoon mascarpone mixture,bittersweet chocolate sauce, and sprinklingof almonds. Repeat parfait layering 1 moretime and serve.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שקדיםשקדים
בננהבננה
רוטברוטב
5
Bon Appétit