פרפיטים של תה קר
מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו לימון, לימון ג'לטין, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס תה, ו קאפקייקס תה קר טבעוני עם ציפוי תה קר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מביאים מים לרתיחה.
מסירים מהאש; מוסיפים שקיות תה. מכסים תלולים במשך 5 דקות. מחק שקיות תה. מערבבים ג ' לטין לתה עד להמסה מלאה. מגניב מעט.
יוצקים 1/4 כוס תערובת ג ' לטין לכל אחת מארבע כוסות פרפה.
מניחים דובדבן בכל כוס; לקרר עד להגדיר אבל לא המשרד, על 1 שעה.
מעבירים את תערובת הג ' לטין הנותרת לקערה קטנה; מקררים במשך שעה 1 או עד רך להגדיר.
להקציף תערובת ג ' לטין למשך 2-3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה 1/2 כוס תוספת מוקצפת; כף לכוסות פרפה. מקררים לפחות 2 שעות. רגע לפני ההגשה, מעליהם את התוספת הקצוצה שנותרה ומקשטים בפרוסות לימון.