פרפל עם עוף, אספרגוס ופנצ'טה
המתכון Farfalle עם עוף, אספרגוס & pancetta יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1065 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פרפל, פרמזן, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו אפונה, פנצ'טה ופרפלה לימון, Farfalle עם פנצ'טה, צנוברים, ומרווה, ו פארפאל עם כרוב סבוי, פנקטן ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את האספרגוס לחתוך אורכים קצרים באלכסון לשמור על הקצוות נפרדים. (אם אתה רוצה, לקלף את הגבעולים לתת צבע תוסס יותר כאשר מבושל.) לבשל את הגבעולים במים רותחים מומלחים במשך כ 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הקצוות ומבשלים 1 דקה יותר.
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים.
לקלף את הלימונים עם סכין משונן, להסיר את כל הדורית הלבנה, ולאחר מכן לחתוך קטעים על ידי חיתוך כל צד של חתיכות של הממברנה. עכשיו לחתוך את המקטעים לחתיכות קטנות (להעיף את כל פיפס) ולשים אותם בקערה עם כל מיץ. גריל pancetta במשך 3-4 דקות עד קריספ לפקוח עין על זה כי זה יכול לשרוף בקלות.
בינתיים לבשל את הפסטה בשפע של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה.בעוד הבישול שלה, לשים את החמאה וחצי השמנת במחבת גדולה ולתת להם לבועות יחד על חום נמוך במשך 2-3 דקות עד מעובה מעט. עצה במקטעי לימון ומיץ, העוף, אספרגוס וכמה צביטות של מלח. כבה את החימום.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לתוכן המחבת יחד עם שאר הקרם. לזרוק היטב, הוספת פלפל שחור אגוז מוסקט לפי הטעם, ואת פרמזן מגוררת. לזרוק שוב, העליון עם pancetta ומגישים מיד.