זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אנצ'ילדות פשוטות ומושלמות., אנצ'ילדות מושלמות פשוטות, ו צדפות מחבת צרובות מושלמות (עם רוטב פאן פשוט) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר הטחון בסיר גדול ולזרוק את השום. מבשלים מעל חום בינוני עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים את השומן העודף, ואז יוצקים את רוטב העגבניות, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, מלח וקיין. מערבבים יחד היטב, מכסים, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. אם התערובת הופכת יבשה מדי, להוסיף 1/2 כוס מים בכל פעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
רוטב עגבניות
אורגנו
כמון
מים
מלח
4
לאחר שעה, למקם את masa harina בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הוסף 1/2 כוס מים ומערבבים יחד עם מזלג. לזרוק את תערובת מאסה לתוך הצ ' ילי. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פלפל צ ' ילי
מים
6
הוסף עוד ממרח מאסה ו / או מים כדי לקבל את הצ ' ילי לעקביות המועדפת עליך, או להוסיף טעם תירס יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
מים
תירס
7
מוסיפים את השעועית ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
8
מגישים עם צ 'דר מגורר, בצל קצוץ, צ' יפס טורטייה ו פלחי ליים.