הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו מנגו, קמח, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידות כיס, פשטידות כיס עוף, ו פשטידות תפוחים בכיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח. דופק במשך כמה שניות ולאחר מכן לשפוך לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערת ערבוב
3
הוסף את קיצור ללוש אותו לתוך הקמח עם הידיים שלך עד שהוא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קמח לכל מטרה
4
מוסיפים את החלב בבת אחת ומערבבים עם מרית עד שהוא מתחיל להתאחד. קמח קל את הידיים ואת השיש ולהפוך את הבצק על השיש. ללוש את הכדור בצק, מתקפל מעל 10 עד 20 פעמים. באמצעות מערוך מגלגל את הבצק לעובי 1/3 עד 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לתוך סיבובים באמצעות טבעת 2 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
חלב
גלול
ציוד שתשתמש בו
מערוך
מרית
5
רול כל סיבוב דק ככל האפשר או 5 עד 6 אינץ ' בקוטר. כף 1 עד 2 כפות של מילוי על הבצק, מברשת את הקצוות של מחצית הבצק בקלילות עם לשטוף את הביצה, לקפל ולאטום את הקצוות יחד עם הקוצים של מזלג, טובל אותו לקמח לפי הצורך. בעדינות לחץ למטה כדי לשטח באופן שווה להפיץ את המילוי לחתוך או לחתוך 3 חריצים בחלק העליון של העוגה. עוגות מזח כי הם הולכים להיות מטוגן בשמן עמוק, במקום חיתוך או חיתוך חריצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ביצה
6
לפשטידות מטוגנות, מניחים מחבת סאוט בינונית על אש נמוכה בינונית יחד עם 1 עד 2 כפות ירקות, שמן קנולה או חמאה. לאחר מחומם, במקום 2 עד 3 פשטידות בכל פעם למחבת ו לטגן עד הזהב משני הצדדים, כ 3 עד 4 דקות לכל צד. אפשר להתקרר 4 עד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ירק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לעוגות מטוגנות בשמן עמוק, מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר כבד גדול ל 375 מעלות F. פעם חם, מוסיפים 1 עד 2 פשטידות בכל פעם ומטגנים עד חום זהוב, כ 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
כדי לאפות פשטידות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מקום סיים פשטידות על גיליון עוגיות ungreased ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחלקים את הבצק לשניים ומתגלגלים פחות מ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
חותכים לתוך 4 אינץ 'על 5 מלבנים אינץ'.
4
מניחים 1 עד 2 כפות של מילוי על מרכז חתיכת בצק אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
5
מברשת את הקצוות עם ביצה לשטוף העליון עם פיסת הבצק השני. חותם קצוות על ידי לחיצה יחד עם דק של מזלג. בעדינות לחץ למטה כדי לשטח באופן שווה להפיץ את המילוי ולעגן את החלק העליון של העוגה. חזור עם המחצית השנייה של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ביצה
6
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר לחלוטין ולמקם לתוך שקיות zip-top עד מוכן טוסט. העוגות לא יהיו חומות עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים את כל החומרים לסיר קטן על חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מעבירים לקערה ומניחים במקרר להתקרר לחלוטין לפני השימוש כמילוי.
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
עבור כל מקום עוגה 1 עד 2 כפות על מרכז הבצק. בצע את ההוראות לעיל.