פשטידות מיני סריג תפוחים
פשטידות מיני סריג תפוח הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אגוז מוסקט, קמח, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פשטידות סריג מיני, פשטידות אפרסק סריג מיני, ו פשטידות ריבס תות שדה מיני.
הוראות
הפוך קרום עוגה: להפוך אחד מתכון מיני קרום עוגה, ולאחר מכן לחתוך ולהתאים 6 עיגולים לתוך פח מאפין, מוודא כי אין בועות אוויר על החלק התחתון או הצדדים של המחבת. צמרמורת במשך 30 דקות בזמן שאתה עושה המילוי שלך.
הפוך מילוי: התאם מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 350 ° F. עם prepping התפוחים, מפזרים את מיץ לימון על הפרוסות כדי למנוע בראונינג.
מערבבים את הקמח, הסוכר והתבלינים יחד ומוסיפים לפרוסות התפוח. ואז מוסיפים את גרידת הלימון וחמאה ומערבבים.
מוסיפים את תערובת התפוח לתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך כ 10 דקות עד התפוחים בקושי מזלג מכרז.
הסר רדיד, לערבב, מגניב לחלוטין.
כפית תפוח מקורר מילוי לתוך פגזים, כל הדרך למעלה.
הניחו ארבע רצועות סריג אופקית על כל מיני פאי, וארבע רצועות אנכית. לקצץ את לתלות על של רצועות הסריג, ולאחר מכן לדחוף את הקצוות של הסריג לתוך קצה הפגזים.
מברשת כל הקרום חשוף עם קרם או ביצה לשטוף, ומפזרים בנדיבות עם סוכר גס. בשלב זה, אם המאפה קיבל קצת חם, במקום ישירות לתוך המקפיא במשך 5-10 דקות.
אופים פשטידות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לסובב ואופים במשך 5-10 דקות, הסרת כאשר הם משחימים היטב.
לאחר הסרת פשטידות מיני מהתנור, לאפשר להם להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת אותם עם מרית קיזוז ומניח אותם על מחבת גיליון להתקרר לחלוטין.