אם יש לכם חזה עוף, סלרי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו פשטידת עוף / פשטידות, פשטידות עוף בודדות, ו פשטידות עוף בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מניחים את חזה העוף בסיר גדול יחד עם 2 כפיות של מלח ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד העוף הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר, הזמנת 3 כוסות של מרק; תוספת עם עוף משומר אם אתה קצר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
בעוד העוף מתבשל, לשלב את תפוחי האדמה ואת 2 כפיות מלח הנותרים בעציץ בינוני. מילוי עם מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים אבל לא רגשני, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הגזר ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את הסלרי, הבצל וקורט של מלח ופלפל; מבשלים עד הבצל רך וכמעט שקוף, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה, ולאחר נמס, להוסיף את הקמח כדי להפוך את רביכה. לבשל את הקמח במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף את החלב ואת מרק עוף שמור. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את העוף, תירס, אפונה, זרעי סלרי ואבקת שום.