אם יש לכם חזה עוף, סלרי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו פשטידת עוף / פשטידות, פשטידות עוף בודדות, ו פשטידות עוף בודדות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את חזה העוף בסיר גדול יחד עם 2 כפיות של מלח ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד העוף הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר, הזמנת 3 כוסות של מרק; תוספת עם עוף משומר אם אתה קצר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
בעוד העוף מתבשל, לשלב את תפוחי האדמה ואת 2 כפיות מלח הנותרים בעציץ בינוני. מילוי עם מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים אבל לא רגשני, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הגזר ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את הסלרי, הבצל וקורט של מלח ופלפל; מבשלים עד הבצל רך וכמעט שקוף, 4 עד 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה, ולאחר נמס, להוסיף את הקמח כדי להפוך את רביכה. לבשל את הקמח במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף את החלב ואת מרק עוף שמור. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה, 5 עד 7 דקות. מערבבים את העוף, תירס, אפונה, זרעי סלרי ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
זרעי סלרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
הסר מהחום.
10
גריז שמונה ramekins 10 אונקיה עם חמאה ומניחים על תבנית אפייה גדולה, מעוטר או מחבת ג ' לירול. (לחלופין, גריז אחד 9-by-13 אינץ צלחת אפייה.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
באופן שווה לחלק את תפוחי האדמה בין ramekins. כפית את המילוי על תפוחי האדמה, משאיר על 1/4 אינץ ' של שטח בחלק העליון עבור הקרום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
עבור הקרום: בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את תערובת אפייה ופלפל עד מעורבב היטב.