פשטידת אמיש עם כנפי עוף.
פשטידת אמיש עם כנפיים טורקיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם סלרי, פלפל, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פשטידת הודו, פשטידת הודו, ו פשטידת הודו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כנפי טורקיה לגזרים במפרקים.
חום 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה.
הוסף חצי טורקיה; לבשל 7 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר מהמחבת. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן טורקיה הנותרים.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה. להחזיר את טורקיה למחבת; להוסיף 12 כוסות מים. מביאים לרתיחה; לרפרף כל קצף מפני השטח של מרק. מערבבים במלח, קורנית, פלפל, ועלי דפנה. להפחית חום; מבשלים 1 1/2 שעות.
הסר טורקיה; מגניב מעט. להיפטר עור ועצמות; גס לקצוץ בשר הודו.
מניחים את בשר טורקיה בקערה בינונית; כיסוי וצינה.
מניחים תערובת מרק בקערה גדולה; מגניב 1 שעה בטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 8 שעות. דל שומן מוצק מפני השטח.
מניחים תערובת מרק בתנור הולנדי גדול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר הודו, אטריות, פטרוזיליה וזעפרן; מבשלים 6 דקות או עד שהאטריות רכות. השליכו את עלי המפרץ.