קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידת בטטה פרלינה

פשטידת בטטה פרלינה
פשטידת בטטה פרלינה דורשת בערך שעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 461 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בטטה, אגוזי פקאן, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה לא כל כך גדול. נסו פשטידת פרלינה בטטה , פשטידת בטטה ורוטב פרלינה מייפל ומערבולת פרלינה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת עם נייר שעווה; לְהַפְרִישׁ. לפירורי פרלינה, מערבבים בסיר גדול על אש בינונית את הסוכר, הסוכר החום, השמנת והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרליניםפרלינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שמדחום ממתקים מצביע על 238 מעלות (שלב כדור רך), כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
3
מסירים מהאש.
4
מוסיפים וניל; מערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט ומתחילה לאבד מבריק. זרוק במהירות על ידי ערימת כפות על המחבת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. קוצצים גס.
6
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל.
7
מפזרים 1 כוס פירורי פרלינה לתוך המאפה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
8
מניחים במעבד מזון את הבטטות, החלמונים, הסוכר, החלב, השמנת, החמאה, התמצית והתבלינים. מכסים ומעבדים רק עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים ב-450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
אופים 30-35 דקות יותר או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מקשטים בקצפת ובשארית פירורי הפרלינה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרליניםפרלינים

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

פאי בטטה עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.