פשטידת בטטה פרלינה
פשטידת בטטה פרלינה דורשת בערך שעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 461 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בטטה, אגוזי פקאן, קצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה לא כל כך גדול. נסו פשטידת פרלינה בטטה , פשטידת בטטה ורוטב פרלינה מייפל ומערבולת פרלינה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-אין. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת עם נייר שעווה; לְהַפְרִישׁ. לפירורי פרלינה, מערבבים בסיר גדול על אש בינונית את הסוכר, הסוכר החום, השמנת והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד שמדחום ממתקים מצביע על 238 מעלות (שלב כדור רך), כ-10 דקות.
מוסיפים וניל; מערבבים במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט ומתחילה לאבד מבריק. זרוק במהירות על ידי ערימת כפות על המחבת המוכנה.
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתייצבות. קוצצים גס.
מגלגלים מאפה ל-9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל.
מפזרים 1 כוס פירורי פרלינה לתוך המאפה.
מניחים במעבד מזון את הבטטות, החלמונים, הסוכר, החלב, השמנת, החמאה, התמצית והתבלינים. מכסים ומעבדים רק עד לתערובת אחידה.
אופים ב-450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות.
אופים 30-35 דקות יותר או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך.
מקשטים בקצפת ובשארית פירורי הפרלינה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
פאי בטטה עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.