פשטידת בקר ופלפל
פאי בקר ופלפל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. אם יש לך פטריות, פלפלים, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), פשטידת בקר ופלפל, ו פלפל בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים, כולל נוזל, לתוך מעבד מזון; דופק עד פלפלים נחתכים לחתיכות קטנות.
מוסיפים פלפלים, פטריות, וגבינה לתערובת בשר. כף לקרום התחתון. מכסים עם קרום העליון, ולאטום את הקצוות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד הקרום הוא חום, ועוגה מחומם דרך.