קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פשטידת בשר בקר מוקרמת

פשטידת בשר בקר מוקרמת
מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מים, גבינת צ'דר, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו קיפול ברביקיו טורקיה, Fall Morning Fold-Over, ו רובן מתקפל. (מתכונים דומים).

הוראות

1
להעביר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום 191°. spray 12 אינץ פיצה פאן עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מערבבים מרק, ירקות וקטשופ לתוך תערובת בקר. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קטשופקטשופ
בקרבקר
מרקמרק
3
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק ומים רותחים עד צורות בצק רך. על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק, בעדינות לגלגל בצק כדי מעיל עם תערובת. צור בצק לכדור; ללוש כ 5 פעמים או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייהתערובת אפייה
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מגלגלים בצק לעגל 14 אינץ'; מניחים על מחבת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
5
תערובת בשר כפית מעל בצק כדי בתוך 2 סנטימטרים של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בקרבקר
6
אופים 24 עד 27 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים 3 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.