פשטידת בשר בקר מוקרמת
מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מים, גבינת צ'דר, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו קיפול ברביקיו טורקיה, Fall Morning Fold-Over, ו רובן מתקפל. (מתכונים דומים).
הוראות
להעביר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום 191°. spray 12 אינץ פיצה פאן עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים מרק, ירקות וקטשופ לתוך תערובת בקר. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק ומים רותחים עד צורות בצק רך. על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק, בעדינות לגלגל בצק כדי מעיל עם תערובת. צור בצק לכדור; ללוש כ 5 פעמים או עד חלקה.
מגלגלים בצק לעגל 14 אינץ'; מניחים על מחבת פיצה.
תערובת בשר כפית מעל בצק כדי בתוך 2 סנטימטרים של קצה. מקפלים קצה הבצק על תערובת בשר.
אופים 24 עד 27 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. למעלה עם גבינה.
אופים 3 עד 4 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.