פשטידת בשר בקר עם בצק תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת בשר בקר עם קרום ביסקוויט תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 145 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, צלי בקר מעדנייה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו שני תפוחי אדמה בקר ועוגת סיר ירקות עם בצק רוזמרין, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו תבשיל בקר עם גבינת פרמזן ביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F. בסיר 2 ליטר, מחממים בקר, ירקות קפואים, בצל ורוטב לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח ומערבבים 1 דקה. תתחמם.
בקערה בינונית, מערבבים תפוחי אדמה יבשים ומים חמים; תנו לעמוד עד שהמים נספגים. מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב ועירית עד צורות הבצק.
מניחים את הבצק על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים. טפיחה לתוך מלבן 11x7 אינץ'. מקפלים בצק לשלישים.
יוצקים תערובת בשר לתבנית אפיית זכוכית ungreased 11x7-inch (2-quart). בזהירות לפתוח בצק על תערובת בשר.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.