פשטידת דלעת (ללא חיטה, ללא ביצים וללא חלב)
פאי דלעת (ללא חיטה, ללא ביצים וללא חלב) דורש על 3 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סירופ תירס, ציפורן טחון, קמח אפייה לכל מטרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, ללא תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוזים, ללא מסטיק וללא סוכר מזוקק), בצק עוגיות אכיל (ללא ביצה וללא חלב), ו ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים יחד כל מטרה קמח ללא גלוטן ו 1 כפית מלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את שמן צמחי שמנת סויה עד שמנת.
יוצקים תערובת שמן לתערובת קמח, מערבבים עם מזלג עד מעורבב. ללטף את הקרום לתחתית וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
ירידה בתנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים דלעת, חלב סויה, סוכר חום, עמילן תירס, סירופ תירס, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, מלח, וציפורן בבלנדר. להתמזג עד בשילוב.
יוצקים לתוך קרום עוגה משובצת.
מניחים לסכל סביב הקצוות של קרום העוגה ואופים במשך 60 דקות או עד סכין מוכנס 1 אינץ ' מן הקרום יוצא נקי. פאי מגניב על הדלפק במשך 2 שעות ואז לקרר לילה לפני ההגשה.