פשטידת דלעת עם קליפת שוקולד-שקדים ורוטב טופי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1160 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גלידת vanillan פרימיום, מלח, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו קליפת טופי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. קרקרים גרינדגרהאם דק במעבד.
מוסיפים חמאה; מערבבים כדי לערבב. לחץ על תחתית עד הצדדים של 10 אינץ ' קוטר זכוכית piedish.
אופים עד חום בהיר בקצוות, כ -12 דקות. מגניב לגמרי.
להקציף הראשון 9 מרכיבים בקערת מדיום. מעט לרכך גלידה במיקרווה במרווחים של 10 שניות. מדיד1 גביע גלידה; לכסות להקפיא (reservefor שימוש אחר). כפית נותרה גלידה לתוך קערה גדולה. עובד במהירות, תערובת addpumpkin ולקפל רק עד swirledinto גלידה (לא להתמזג לחלוטין). Ifice קרם מתחיל להמיס, להקפיא עד כמעטלאשר. כפית גלידת מילוי לתוך קרירהחסה, לכסות עם פלסטיק, להקפיא untilfirm, לפחות 6 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
גיליון אפייה קו עם נייר קלף;תרסיס עם תרסיס nonstick. מערבבים קערת שוקולד מעל סיר של wateruntil רותח נמס וחלק.
יוצקים על bakingsheet. באמצעות מרית אופסט, להפיץ chocolatein אפילו שכבה לתוך 12x9 אינץ ' מלבן.
מקום במקפיא untilhard, לפחות 30 דקות. הפוך על משטח עבודה. לקלף נייר. קוצצים גס.
PlaceDO קדימה: שוקולד שקדים לנבוח יכול להיותעשו 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
מביאים סוכר חום, סירופ תירס, 3טבלבונים מים, וחמאה להרתיח בסיר בינוני גלי, ערבוב נמסים untilbutter וסוכר מתמוסס. Reduceheat עד בינוני ומרתיחים עד חום כהה, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.בזהירות לערבב 1/2 כוס קרם, וניל, andsalt (תערובת יהיה בועות במרץ). מרתיחים 1minute יותר. מגניב במקצת. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תחפה על אנדצ ' יל. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1 1/2 כוסקרם ו 2 כפות סוכר mediumbowl עד פסגות טופס. Spoon decorativelyover עוגה.
מפזרים שוקולד שקדים barkover.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים, עוברירוטב חם לצד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "