פשטידת דלעת עם קצפת וניל
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 356 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם 90 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת דלעת עם קצפת וניל עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, בצק עוגה, התאדה חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו פנקייק דלעת כתום עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון עבה לחתוך, בחסות: Vanillan ופנקייק שיבולת שועל עם שמנת חמוצה וניל מוקצפת, ו Vanillan אייס קפה frappe עם קצפת וניל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 סוכר כוס הבא 4 מרכיבים (דרך שיני) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים ביצים ודלעת; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב התאדה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים קצוות תחת. באמצעות מזמרה מטבח, לעשות 1/2 אינץ ' חתכים אלכסוניים בזווית 45 מעלות סביב קצה הקרום. בקצות האצבעות, לחץ על כל כרטיסייה אחרת לכיוון מרכז העוגה.
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום מוכן.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה, ואופים ב 425 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350; לאפות 45 דקות או עד כמעט להגדיר. מגן קצוות של piecrust עם לסכל, במידת הצורך. (אין להכניס סכין כדי לבדוק את העדינות, כמו חריץ יהפוך גדול יותר ונפרד כאשר העוגה מתקררת.) מגניב על מתלה חוט 1 1/2 שעות.
מקציפים קרם עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף וניל 2 כפות סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס. פרוס עוגה לתוך 10 פרוסות; העליון כל מנה עם קצפת.