פשטידת הודו של Kae
פשטידת טורקיה של Kae עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ירקות, מרווה משופשפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לטאטא יחד 1 1/2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח בקערה.
עם מזלג או חותך מאפה, לחתוך את הקיצור לתערובת הקמח עד שהוא הופך מתפורר, ואז מערבבים במים, כף בכל פעם, רק עד שהבצק מחזיק יחד. מחלקים את הבצק לשניים; מגלגלים כל חצי עם מערוך על משטח מקומח כדי ליצור מעגל 11 אינץ'. התאימו קרום אחד לצלחת פאי בגודל 10 אינץ'; הניחו את הקרום השני על תבנית אפייה או פיסת נייר קלף, והניחו בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מערבבים 1/4 קמח כוס, 1 כפית מלח, פלפל שחור, ומרווה בקערה קטנה עד מעורב היטב; מערבבים את תערובת הקמח לתוך החמאה המומסת עד שהתערובת יוצרת משחה חלקה. אפשר את התערובת לבועה במשך כ 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים במרק העוף וחלב התאדה. מביאים את התערובת לרתיחה, ומקציפים עד עבה, כ 2 דקות.
הסר את הרוטב מהחום; מערבבים את בשר טורקיה מבושל וירקות מעורבים. כפית את המילוי לתוך צלחת העוגה מוכנה. למעלה את העוגה עם הקרום הנותר, ואז לצבוט ולקפל יחד את הקצוות של הקרום לאטום.
חותכים X למרכז הקרום העליון עם סכין חדה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא השחמה ואת המילוי מבעבע, 35 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.