פשטידת התפוחים-ריבס של סנדרה
פאי התפוחים-ריבס של סנדרה הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, ביצים, סוכר ושמנת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך עצום. נסו פשטידת הלימון של סנדרה, ריבס-פאי תפוחים, ו פאי ברי-תפוח-ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 9 אינץ'. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת. בקערה שלבו את הביצים, השמנת החמוצה, החמאה, קליפת התפוז והמלח. מערבבים פנימה את הריבס והתפוחים.
מוסיפים את הסוכר והקמח; לזרוק לציפוי.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
חותכים חריצים במאפה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 425 למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-350 אורך; הסר נייר כסף.
אופים 40-45 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות נחש נהר קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.