קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס

פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפלים צ'ילי, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, פשטידת עוף עם קרום פילו, ו פשטידת עוף פריך-קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את תערובת החזיר: במחבת גדולה לבשל את הבצל ואת פלפל בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החזיר, ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב לשבור את כל גושים, עד חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים את רוטב העגבניות והדבק, תירס, כמון, אבקת צ ' ילי וקמח תירס, מתבלים במלח ופלפל שחור, כדי לטעום, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות. כפית את התערובת לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר רדוד. התערובת עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
הפוך את ציפוי: לתוך קערה לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, ואבקת אפייה, להוסיף את החמאה, חלב, ביצה, ומערבבים את הבלילה עד שהוא פשוט משולב. מערבבים במונטריי ג 'ק ופלפלי צ' ילה ושחרר את הבלילה על ידי כפות גדולות סביב קצה התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים את הפשטידה באמצע תנור מחוממת מראש 400 מעלות f. במשך 10 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות F, ולאפות את הפשטידה במשך 30 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מגישים חם, עם סלט מורכב.

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת אפייה כפולה משחקאבקת אפייה כפולה משחק113פלפל האבנרופלפלים ירוקים צ'ילה, מנוקזים וקצוציםפלפלים ירוקים צ'ילה, מנוקזים וקצוצים340פלפל האבנרו1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה283פלפל האבנרוחבילת תירס קפוא, מופשרחבילת תירס קפוא, מופשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון680פלפל האבנרובשר חזיר טחוןבשר חזיר טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'ק מונטריי מגורדג'ק מונטריי מגורד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1באט מומסהגשה הצעה: סלט מורכב של בצל אדום, מגזרים כתומים, ואבוקדוהגשה הצעה: סלט מורכב של בצל אדום, מגזרים כתומים, ואבוקדו6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררתחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב1גבינת פרמזן מגוררתקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.