תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת חזיר עם קרום לחם תירס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, פלפלים צ'ילי, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם קרום לחם תירס מרווה, פשטידת עוף עם קרום פילו, ו פשטידת עוף פריך-קרום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את תערובת החזיר: במחבת גדולה לבשל את הבצל ואת פלפל בשמן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את החזיר, ומבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב לשבור את כל גושים, עד חזיר הוא כבר לא ורוד. מערבבים את רוטב העגבניות והדבק, תירס, כמון, אבקת צ ' ילי וקמח תירס, מתבלים במלח ופלפל שחור, כדי לטעום, ומבשלים את התערובת, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות. כפית את התערובת לתוך תבשיל 2 1/2 ליטר רדוד. התערובת עשויה להתבצע 1 יום מראש ונשמר, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
הפוך את ציפוי: לתוך קערה לנפות יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, ואבקת אפייה, להוסיף את החמאה, חלב, ביצה, ומערבבים את הבלילה עד שהוא פשוט משולב. מערבבים במונטריי ג 'ק ופלפלי צ' ילה ושחרר את הבלילה על ידי כפות גדולות סביב קצה התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כוס שום קצוץ
גבינת מונטריי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים את הפשטידה באמצע תנור מחוממת מראש 400 מעלות f. במשך 10 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות F, ולאפות את הפשטידה במשך 30 דקות יותר.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.