פשטידת סיר עוף מיושנת
פשטידת סיר עוף מיושנת היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 30 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. 46 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם פלפל, ירקות, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: מרק פאי סיר עוף מיידי, עוף סיר פאי כיסים, ו מרק פאי עוף ביתי.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס)
רול אחד כדור החוצה כדי להתאים 9 אינץ עוגת צלחת.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת העוגה.
מרדדים את הקרום העליון ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו עוף, ירקות, מרק תפוחי אדמה וחלב. מתבלים בפלפל, טימין, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
יוצקים מילוי לקליפת פאי. מכסים בקרום עליון. חותם קצוות לחתוך כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, או עד להזהבה.