פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1768 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם קוביות עוף, ציר עוף, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
3
מניחים את חזה העוף על תבנית אפייה ומשפשפים אותם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, או עד מבושל דרך. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הבשר מן העצמות להשליך את העור.
חותכים את העוף לקוביות גדולות. יהיה לך 4 עד 6 כוסות של עוף בקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
בסיר קטן, מחממים את ציר העוף וממיסים את קוביות המרק במניה. בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל על אש בינונית נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותית
8
מוסיף את ציר העוף החם לרוטב. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 יותר דקה, ערבוב, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
להוסיף 2 כפיות מלח, 1/2 פלפל כפית, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את העוף הקוביות, גזר, אפונה, בצל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מערבבים היטב.
12
עבור המאפה, לערבב את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
ריבת אוכמניות איכותית
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרח
13
מוסיפים את הקיצור והחמאה ומערבבים במהירות עם האצבעות עד שכל חתיכה מצופה בקמח. דופק 10 פעמים, או עד השומן הוא בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את מי הקרח; תהליך רק מספיק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותית
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשה
15
לחלק את המילוי שווה בין 4 קערות ovenproof. מחלקים את הבצק לרבעים ולגלגל כל חתיכה למעגל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
16
מברשת את הקצוות החיצוניים של כל קערה עם לשטוף את הביצה, ואז למקם את הבצק על גבי. לקצץ את המעגל ל 1/2 אינץ ' גדול יותר מהחלק העליון של הקערה. Crimp את הבצק לקפל על הצד, לחיצה עליו כדי להפוך אותו מקל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
17
מברשת את הבצק עם ביצה לשטוף ולעשות 3 חריצים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספים
18
מפזרים מלח ים ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
19
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע חם.