קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

פשטידת עוף

פשטידת עוף
פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1768 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם קוביות עוף, ציר עוף, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
3
מניחים את חזה העוף על תבנית אפייה ומשפשפים אותם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
4
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, או עד מבושל דרך. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הבשר מן העצמות להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
חותכים את העוף לקוביות גדולות. יהיה לך 4 עד 6 כוסות של עוף בקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
בסיר קטן, מחממים את ציר העוף וממיסים את קוביות המרק במניה. בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל על אש בינונית נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
8
מוסיף את ציר העוף החם לרוטב. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 יותר דקה, ערבוב, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
9
להוסיף 2 כפיות מלח, 1/2 פלפל כפית, ושמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
10
מוסיפים את העוף הקוביות, גזר, אפונה, בצל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מערבבים היטב.
12
עבור המאפה, לערבב את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
13
מוסיפים את הקיצור והחמאה ומערבבים במהירות עם האצבעות עד שכל חתיכה מצופה בקמח. דופק 10 פעמים, או עד השומן הוא בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את מי הקרח; תהליך רק מספיק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
15
לחלק את המילוי שווה בין 4 קערות ovenproof. מחלקים את הבצק לרבעים ולגלגל כל חתיכה למעגל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
16
מברשת את הקצוות החיצוניים של כל קערה עם לשטוף את הביצה, ואז למקם את הבצק על גבי. לקצץ את המעגל ל 1/2 אינץ ' גדול יותר מהחלק העליון של הקערה. Crimp את הבצק לקפל על הצד, לחיצה עליו כדי להפוך אותו מקל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
17
מברשת את הבצק עם ביצה לשטוף ולעשות 3 חריצים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
18
מפזרים מלח ים ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
19
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע חם.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)
שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)שוקולד צ'יפס חצי מתוק (מומלץ: נסטלה טול האוס)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר חתוך, blanched במשך 2 דקותגזר חתוך, blanched במשך 2 דקות2קוביות עוףקוביות עוף6חזה עוף, עצם-ב, עור-עלחזה עוף, עצם-ב, עור-על1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית1ביצה מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוףביצה מוכה עם 1 כף מים, עבור ביצה לשטוף1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי קרחמי קרח2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קפוא קטן שלםבצל קפוא קטן שלם283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת אפונה קפואה (2 כוסות)חבילת אפונה קפואה (2 כוסות)4שרימפס וורידיםמלח ים מתפורר ופלפל שחור סדוקמלח ים מתפורר ופלפל שחור סדוק122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור ירקותקיצור ירקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב, קצוץ (2 בצל)בצל צהוב, קצוץ (2 בצל)