פשטידת עוף
פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 110 גרם של שומן, וסך הכל 1768 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם קוביות עוף, ציר עוף, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה העוף על תבנית אפייה ומשפשפים אותם בשמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, או עד מבושל דרך. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את הבשר מן העצמות להשליך את העור.
חותכים את העוף לקוביות גדולות. יהיה לך 4 עד 6 כוסות של עוף בקוביות.
בסיר קטן, מחממים את ציר העוף וממיסים את קוביות המרק במניה. בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל על אש בינונית נמוכה במשך 10 עד 15 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות.
מוסיף את ציר העוף החם לרוטב. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 יותר דקה, ערבוב, עד עבה.
להוסיף 2 כפיות מלח, 1/2 פלפל כפית, ושמנת כבדה.
מוסיפים את העוף הקוביות, גזר, אפונה, בצל ופטרוזיליה.
עבור המאפה, לערבב את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מוסיפים את הקיצור והחמאה ומערבבים במהירות עם האצבעות עד שכל חתיכה מצופה בקמח. דופק 10 פעמים, או עד השומן הוא בגודל של אפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את מי הקרח; תהליך רק מספיק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין ללוש במהירות לתוך כדור. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לחלק את המילוי שווה בין 4 קערות ovenproof. מחלקים את הבצק לרבעים ולגלגל כל חתיכה למעגל 8 אינץ'.
מברשת את הקצוות החיצוניים של כל קערה עם לשטוף את הביצה, ואז למקם את הבצק על גבי. לקצץ את המעגל ל 1/2 אינץ ' גדול יותר מהחלק העליון של הקערה. Crimp את הבצק לקפל על הצד, לחיצה עליו כדי להפוך אותו מקל.
מברשת את הבצק עם ביצה לשטוף ולעשות 3 חריצים בחלק העליון.
מפזרים מלח ים ופלפל סדוק.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 1 שעה, או עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע חם.