פשטידת עוף Cajun
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, חלמון ביצה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פשטידת עוף Cajun, קארי פשטידת הודו עם קרום עוגת חמאה תוצרת בית, ו פשטידת הודו.
הוראות
הפוך את הבצק קרום העוגה: דופק את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מוסיפים את קוביות החמאה הצוננות למעבד המזון ולדופק 5 פעמים. הבצק צריך להידמות קמח תירס גס, עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
לאט מוסיפים את המים הצוננים (ודא שאין חתיכות קוביית קרח קטנות), רק כף בכל פעם, פועם פעם אחת אחרי כל תוספת, עד שהבצק פשוט נדבק יחד כאשר אתה לוחץ על כמה בין האצבעות.
רוקן את מעבד המזון, מניח את תערובת הבצק על משטח נקי. השתמש העקב של כף היד שלך כדי shmoosh תערובת הבצק על פני השולחן כמה פעמים. פעולה זו תסייע לשטח ולהפיץ את החמאה בין שכבות הקמח, כך שהבצק המתקבל יהיה קשקשי.
לאחר שעשית את זה כמה (5 או
פעמים, להשתמש בידיים שלך לעצב את הבצק לתוך דיסק.
מפזרים את הדיסק עם קצת קמח, לעטוף אותו בניילון נצמד, ולתת לו להתקרר במשך שעה, או עד 2 ימים, לפני גלגול החוצה.
בצלים מוקפצים, סלרי, פלפל ירוק, חלפיניו:
מחממים את השמן על חום בינוני גבוה ומטגנים את הבצל, סלרי, פלפל ירוק וחלפניו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רכים, כ 6-8 דקות.
מוסיף את השום, בשר הודו, תיבול Cajun, ומלח.
מערבבים היטב ומבשלים עוד 1 דקה, ערבוב פעם או פעמיים.
לסיים את המילוי: להביא את המניה ובירה לרתיחה בסיר קטן.
מפזרים את הקמח על טורקיה וירקות ומערבבים היטב. מבשלים 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות ולוודא שאין כוויות קמח על החלק התחתון של המחבת.
לאט לאט לשפוך את תערובת בירה חמה, ערבוב. זה יהיה לתפוס בהתחלה, ואז, כפי שאתה שופך יותר מלאי ומערבבים, יהווה רוטב משיי עבור טורקיה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, בערך 3-5 דקות.
יוצקים את המילוי לתוך תבשיל 2 ליטר או, אם תרצה, לתוך ramekins בודדים.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של קצת פחות מחצי סנטימטר. אם אתה משתמש בתבשיל, להתגלגל לתוך גיליון קצת יותר גדול מאשר המנה.
אם אתה משתמש ramekins (להשתמש 10 אונקיה ramekins), לחתוך את הבצק לתוך 6 סיבובים כי הם מעט גדול יותר מאשר ההיקף של ramekins.
הנח את הבצק על המילוי. מקפלים את הבצק העודף תחת עצמו ולהשתמש את הקוצים של מזלג ללחוץ על הבצק נגד קצה ramekins.
חותכים פורקן 1 אינץ ' לתוך כל עוגה בודדת, או כמה אם אתה עושה תבשיל.
להקציף יחד בקערה קטנה חלמון ביצה ושמנת לשטוף ביצים. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הביצה לשטוף על הקרום. זה יעזור הקרום חום יפה.
אופים ב 204° במשך 25 דקות, או עד המאפה הוא זהוב המילוי מבעבע.
בואו מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.