פשטידת עוף III
פשטידת עוף III נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך קרם מרוכז של מרק סלרי, קרם מרוכז של מרק תפוחי אדמה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם מאפה.
Blanch קפוא ירקות מעורבים במשך 3 עד 4 דקות.
קוביות עוף ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים ירקות, קורנית, מרק סלרי ומרק תפוחי אדמה. מערבבים יחד.
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה מאפה מרופדת. מסדרים את השכבה העליונה של קרום העוגה, חותם וחליל הקצוות.
חותכים חריצים בחלק העליון של הקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים פאי על דף עוגיות. שים רדיד אלומיניום סביב הקצוות קרום העוגה.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 30 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות נוספות עד חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות ולאחר מכן לשרת.