פשטידת עוף אני
פשטידת עוף אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 167 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך קרם מרוכז של מרק עוף, ירקות, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים או קיטור חזה עוף עד הסוף. קוביות.
מערבבים יחד מרק לא מבושל, ירקות משומרים ועוף חתוך.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה, ומכסים עם הקרום השני. Crimp הקצוות, ולעשות חריצים בקרום העליון.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.