, המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-282 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תערובת, גזר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
עבור הקרום: במעבד מזון, מניחים חצי מהקמח, הסוכר והמלח, והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים קוביות חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס רטוב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מוסיפים את הקמח ואת הדופק הנותרים פעם או פעמיים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
העברת תערובת לקערה גדולה באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 6 כפות חלב, לחיצה על תערובת נגד הצדדים של קערה, עד תערובת מגיע יחד לתוך בצק. אם יבש מדי, להוסיף הנותרים חלב כף. לעטוף 1/3 של בצק בניילון נצמד, לחיצה על דיסק 4 אינץ'. לעטוף הנותרים 2 / 3rds פלסטיק ולחץ על תחתית צלחת סופלה 10 כוסות (ראה הערה לעיל).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים צלחת סופלה ודיסק בצק למקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
עבור המילוי: בסיר גדול או תנור הולנדי, לחמם מרק עוף על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים עוף ומבשלים עד רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
הסר מהחום ולאפשר עוף להתקרר במרק. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר מן מרק, לגרוס לחתיכות בגודל ביס, ולהעביר לקערה בינונית. מסננים מרק, הזמנת 3/4 כוס ומזיגת מרק שנותר על עוף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
באותו סיר לא רחוץ, שמן חום מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
להוסיף כרישה, סלרי וגזר. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם כמעט רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
11
הוסף תערובת ירקות עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
באותו סיר, מחממים חמאה על חום בינוני עד מומסים. מערבבים בקמח עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ארומה קמח גלם נעלם קמח הוא בלונדיני זהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 כוס חלב ו 3/4 כוס מרק עוף שמור, גירוד כל חתיכות שהצטברו על הקרקעית, ומבשלים עד התערובת חלקה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
הסר מהחום ומערבבים בתערובת ירקות / עוף, פטרוזיליה ותימין. מערבבים באפונה קפואה. מתבלים לפי הטעם ומעבירים את התערובת לקערה גדולה. כיסוי וצינה עד רק מגניב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
בינתיים, להתאים מתלה תנור למצב תחתון באמצע ולמקם פיצה אבן על מתלה. מחממים תנור ל 204° במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
על משטח מקומח קלות, לרדד חתיכה גדולה יותר של בצק למעגל 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
17
מגלגלים בצק עם מערוך ואז פורשים מעל צלחת סופלה, ומאפשרים לבצק להיכנס לתחתית ולגמרי במעלה הצדדים. אם רך מאוד, לצנן את הבצק בצלחת עד הבצק הוא מוצק, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)