קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פשטידת עוף קלאסית

פשטידת עוף קלאסית
פשטידת עוף קלאסית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קמח, בצל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קיצור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה פירור גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מערבבים מספיק מים קרים עם מזלג עד הקמח הוא רטוב. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לכדור; לשטח מעט. לעטוף 1 כדור בניילון נצמד; לקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מרדדים את הכדור הנותר של בצק על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ'. להתקפל לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' ungreased; פותחים בצק, לוחצים בחוזקה על הקרקעית והצדדים. לקצץ את הקרום עד 1/2 אינץ ' מקצה המחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים במרק וחלב, בישול ערבוב עד מבעבע ועבה. מערבבים עוף וירקות מעורבים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום. כפית לצלחת פאי מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
מגלגלים את כדור הבצק המקורר על משטח מקורר קל למעגל 11 אינץ'. מקפלים בעדינות בצק לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים בצק על מילוי; להתפתח. לקצץ, חותם ו crimp או קצוות חליל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
אופים 30 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. במהלך האחרון 15 עד 20 דקות של אפייה, לכסות את קצה הקרום עם רצועות נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.