פשטידת עוף קלאסית
פשטידת עוף קלאסית יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קמח, בצל, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קיצור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או מזלג עד תערובת דומה פירור גס.
מערבבים מספיק מים קרים עם מזלג עד הקמח הוא רטוב. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חצי לכדור; לשטח מעט. לעטוף 1 כדור בניילון נצמד; לקרר.
מרדדים את הכדור הנותר של בצק על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ'. להתקפל לרבעים.
מניחים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' ungreased; פותחים בצק, לוחצים בחוזקה על הקרקעית והצדדים. לקצץ את הקרום עד 1/2 אינץ ' מקצה המחבת; להפריש.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים במרק וחלב, בישול ערבוב עד מבעבע ועבה. מערבבים עוף וירקות מעורבים.
הסר מהחום. כפית לצלחת פאי מצופה קרום.
מגלגלים את כדור הבצק המקורר על משטח מקורר קל למעגל 11 אינץ'. מקפלים בעדינות בצק לרבעים.
מניחים בצק על מילוי; להתפתח. לקצץ, חותם ו crimp או קצוות חליל.
אופים 30 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. במהלך האחרון 15 עד 20 דקות של אפייה, לכסות את קצה הקרום עם רצועות נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.