קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פשטידת עשבי תיבול וגבינה

פשטידת עשבי תיבול וגבינה
פאי עשבי תיבול וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 393 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, גבינת קוטג', פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 34%. מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, פשטידת עשבי תיבול וגבינה, ו יומן גבינת הרב.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים גבעולים מן הנורה שומר. קוצצים מספיק fronds למדוד 1/4 כוס ולהשליך גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
3
נורה לחתוך (כולל ליבה) לקוביות 1/4 אינץ'.
4
לבשל נורה שומר, בצל ירוק, ו 1/4 כפית מלח 2 כפות חמאה ב מחבת כבדה 10 אינץ', מכוסה, על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המכסה ומבשל עד שכל נוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות יותר.
6
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים גבינות, ביצים, סולת, שברי שומר, שמיר, פלפל, ונשאר 1/4 כפית מלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
ממיסים הנותרים 6 כפות חמאה מברשת מחבת springform עם קצת חמאה, ואז מפזרים למטה עם 1 כף פירורי לחם. פילו לפרוש מחסנית כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח dampened. עובד במהירות, מברשת 1 פילו גיליון עם קצת חמאה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסה) ולהתאים אותו בעדינות למחבת springform, המאפשר הקצוות לתלות מעל. סובב מחבת מעט, ולאחר מכן חמאה גיליון פילו אחר ומקום על גבי (גיליונות לא צריך ליישר).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
מפזרים עם פירורי לחם כף הנותרים. חמאה ולהתאים 4 יותר פילו גיליונות למחבת, מחבת מסתובבת עבור כל גיליון (overhang צריך לכסות שפה שלמה).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מורחים תערובת גבינה בקליפת פילו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
חמאה גיליון פילו אחר, ואז לקפל במחצית לרוחב וחמאה שוב. מקפלים שוב (לרבע) ומברשת עם חמאה, ואז שכב מעל מרכז המילוי. חזור עם גיליון פילו הנותרים, הנחת אותו על גיליון מקופל בכיוון ההפוך. מקפלים overhang לכיוון המרכז כדי לצרף מילוי פילו מקופל, ואז מברשת העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
אופים עד חום זהוב נפוח ועמוק, 40 עד 50 דקות. לאחר העוגה הוא חום זהוב, באופן רופף לכסות את המחבת עם גיליון של רדיד כדי למנוע overbrowning. מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר בצד של מחבת ולהמשיך מגניב עוגה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
חותכים לתוך טריזים (להשאיר את החלק התחתון של מחבת מתחת לעוגה).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
* זמין ב D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
1
העוגה יכולה להיות אפויה 6 שעות קדימה ושמרה, חשופה, בטמפרטורת החדר.