פשטידת פירות ים
עוגת סיר פירות ים היא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1099 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תיבול קריאולי, חמאה, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל 4 (2 כוס) קערות בטוח לתנור.
מניחים קערות על מחבת רול ג ' לי.
במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי, פטריות ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בתיבול קריאולי, שרי וגבינה. מערבבים חצי, ומבשלים 5 דקות, או עד מעובה.
הסר מהחום ולהוסיף שרימפס, צדפות וסרטן. כף לתוך צלחת מוכנה.
כפית את עוגיות חמאה טיפה באופן שווה על כל תבשיל.
אופים במשך 20 דקות או עד ביסקוויטים זהובים.
בקערה בינונית, לשלב תערובת אפייה, קמח תירס, אבקת שום וגבינה. מערבבים בחמאה רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.