אם יש לכם תפוחי אדמה, חצי שמנת, בשר אייל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז מחית עם מלח, פלפל, 2 כפות חמאה, וחצי וחצי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פלפל
מלח
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, מערבבים יחד את בשר האייל, תיבול איטלקי, מלח ופלפל במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
אייל
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מורחים את בשר האייל המבושל לצלחת פאי 9 אינץ ' ומחזירים את המחבת לתנור בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אייל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
כיריים
6
מניחים את הבצל, גזר לבן, ואבקת שום במחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים עד שהלפת התרככה, כ -10 דקות. מערבבים את הירקות המעורבים ומבשלים 5 דקות נוספות, ואז מתפשטים בצלחת העוגה על האייל. לבסוף, מורחים את הפירה באופן שווה על פני החלק העליון, ומברישים את החמאה המומסת על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
מלח ופלפל
אבקת שום
תפוח אדמה
גזר לבן
חמאה
מורחים
לפת
בצל
אייל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב, כ 30 דקות.