פשטידת רועים ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת רועה ירקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך פלפל, כרוב ניצנים, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים ירקות, ו פשטידת רועים ירקות.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ו 1 כף המלח בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות. בינתיים, בסיר גדול, מעל חום בינוני-נמוך, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את גזר לבן, סלרי, שומר, כרוב ניצנים, פטרוזיליה, פלפל, ואת שאר מלח וזריקה.
מוסיפים את המרק, מגבירים את החום, ומבשלים עד שהירקות רכים, 15 עד 20 דקות.
מוסיף את התרד או chard שוויצרי (אם שימוש) ומערבבים עד נבול.
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות לתבשיל או צלחת עוגה 9 אינץ'.
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר.
מוסיפים את החמאה הנותרת ומחית עד חלקה.
מורחים פירה על הירקות. סט broiler על גבוה. צלייה עד השחמה קלה, 3 עד 5 דקות.