פשטידת תפוחי-הודו עם ביסקוויט צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת תפוח הודו עם ביסקוויט צ'דר. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בשר הודו צלוי, מלח כשר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פשטידת הודו עם ביסקוויט צ'דר, שאריות פשטידת הודו עם ביסקוויט צ'דר, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, תפוחים ותימין בעונת חמאה עם מלח ופלפל בסיר רדוד 12 אינץ ' רחב, מכוסה, מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם כמעט מכרז, 10 עד 12 דקות.
מפזרים ¼ כוס קמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים במלאי , מגרד את כל חתיכות חומות כפי שאתה שופך במלאי. מביאים את הסיר לרתיחה, ערבוב, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד מעט מעובה, על 5 דקות. מערבבים בטורקיה, ומלח ופלפל נוספים לפי הטעם. חלק זה יכול להיעשות עד יום אחד מראש. להביא את התערובת בחזרה עד רתיחה כאשר מוכן להמשיך. מחממים תנור ל 375 מעלות F עם מתלה באמצע התנור. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ופלפל לקערה בינונית.
מוסיפים גבינה וזורקים למעיל. מערבבים בחמאה וקיצור עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים רק עד לקבלת בצק מחוספס. זרוק בצק ביסקוויט על מילוי in68 תלוליות גדולות, משאיר רווחים בין ביסקוויטים כך יכול לעלות.
אופים עד ביסקוויטים הם נפוחים וזהב חום ומילוי הוא מבעבע, 35 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.