קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

צ'אטני חבוש חמוציות

צ'אטני חבוש חמוציות
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? צ'אטני חבוש חמוציות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-90 מנות. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמוציות, פלפל קאיין, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: חבוש צ'אטני, חבושים ודומדמניות צ'אטני, ו חבושים ודומדמניות צ'אטני.

הוראות

1
הכן מיכל מים רותחים לעקר 9 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים, וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לאחר מכן, אתה תבנה את מי המלח שירכיב את הבסיס של הצ ' אטני שלך. בסיר גדול וכבד, שאינו מגיב, להביא סוכר חום, סוכר לבן, חומץ, זרעי חרדל, מקל קינמון, ציפורן, allspice, פלפל קאיין ומלח לרתיחה ומערבבים להמיס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
לתיבול בשרלתיבול בשר
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים חבושים, בצל, שום, זנגביל, משמש ומבשלים עד חבושים מרגיש מעט מתרכך, 2-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חמוציות, גרידת מנדרינה ומיץ מנדרינה ומביאים את התערובת כולה לרתיחה, ערבוב כל כמה דקות. לאפשר תערובת לרתיחה, חשופה, במשך 8-10 דקות בעוד חמוציות פופ להתפרק. לאחר חמוציות נשבר לתוך התערובת מעט (כמה פירות יער שלם הוא בסדר) להסיר תערובת מחום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
מנדרינהמנדרינה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
מצקת לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר וחצי של headspace. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מצקתמצקת
6
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
8
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.