צ'אי טירמיסו טבעוני
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: צ'אי טירמיסו ללא גלוטן, לאטה חי טבעוני (&תמהיל תבלין חי), ו לאטה צ'אי טבעוני.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקקאו, קינמון, הל, ציפורן, ושומר.
שימו את גבינת השמנת ללא חלב, טופו, אגבה, סוכר, שמנת ואגאר במעבד המזון או בבלנדר שלכם ועבדו עד לשילוב יסודי.
יוצקים את התערובת לסיר ומבשלים אותו על אש בינונית במשך 5 דקות.
בואו מגניב, ולקרר את התערובת לפחות 1 שעה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
לשלב את החומרים יבשים יחד.
בקערה בינונית, להקציף יחד את השמנת, אגבה, Energ-G "ביצים", ושמן.
מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים.
לגרד את הבלילה לתוך שקית מאפה. צינור הבלילה לתוך 3 אינץ 'ארוך על ידי 1 אינץ' רחב עוגיות, עוזב על 1 אינץ ' בין כל עוגייה.
אפשרות: לא צינור הבלילה, אבל למלא מחבת עוגה מלבנית עם הבלילה על 1" גבוה ולאפות את העוגה במשך 25 דקות.
יוצקים תה צ ' אי לתוך קערה רדודה.
תטביע כל אחת מהבחורות בתה צ ' אי למשך 3 שניות.
בשורה התחתונה של צלחת אפייה עם אצבעות הגברת בקלילות לצחצח אותם עם תה צ ' אי קטן.
מורחים על ½ אינץ ' של קרם מתוק על גבי אצבעות הגברת. חזור על תהליך זה עם שכבה נוספת של אצבעות גברת וקרם מתוק.
מפזרים את תערובת הקקאו-צ ' אי תבלין על השכבה העליונה של שמנת מתוקה.
תרגיע את הטירמיסו לפחות 30 דקות.