צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, מרווה, לחם בן 2 קוביות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, מצות-חזה ממולא של עגל, ו חזה עגל ממולא צלוי.
הוראות
1
פטריות פורצ ' יני מיובשות ניתן למצוא בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה 2 כוס.
3
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו להשרות במשך 30 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות למשטח עבודה. מילואים השריית נוזל. קוצצים פטריות; מילואים.מבשלים chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז; לסחוט נוזל.
7
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף כרישה, בצל, שום, וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים פטריות קרים קצוצות, מרווה, וחצי פורצ ' יני קצוץ. מבשלים, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד קרים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; עונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).מחממים תנור ל-32
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
24
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ועגל מסתובב כל שעה, עד רך מאוד, 2 1/23 שעות, בהתאם לעובי העגל.
מרכיבים שתצטרך
25
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
26
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
27
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 810 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.חותכים עגל לתוך 3/4"1"-פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.