קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות78
מגזין

צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל

צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל
צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, מרווה, לחם בן 2 קוביות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, מצות-חזה ממולא של עגל, ו חזה עגל ממולא צלוי.

הוראות

1
פטריות פורצ ' יני מיובשות ניתן למצוא בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה 2 כוס.
3
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו להשרות במשך 30 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות למשטח עבודה. מילואים השריית נוזל. קוצצים פטריות; מילואים.מבשלים chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז; לסחוט נוזל.
7
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף כרישה, בצל, שום, וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים פטריות קרים קצוצות, מרווה, וחצי פורצ ' יני קצוץ. מבשלים, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד קרים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; עונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).מחממים תנור ל-32
מרכיבים שתצטרך
13
שלב 6 כפית. פפריקה, 2 כפות. מלח, 4 כפית. מרווה, 4 כפית. פלפל, והל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
14
מניחים חזה עגל על משטח עבודה וקילו את החלק העבה ביותר של עגל עם פטיש בשר לעובי זוגי. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
15
מורחים 1 1/2 כוסות מלית על כל אחד, משאיר גבול 1 " על כל הצדדים. (
מרכיבים שתצטרך
16
מקום שנותר מלית בתבנית אפייה קטנה ואופים עם עגל במהלך 30 הדקות האחרונות של קלייה).
מרכיבים שתצטרך
17
רול עגל לתוך צילינדרים ולקשור לרוחב עם חוט מטבח במרווחים 1".
מרכיבים שתצטרך
18
מחממים שמן בסיר כבד גדול מספיק כדי להחזיק את שני שדי העגל מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים עגל לסיר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20
מעבירים עגל לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
21
הוסף שאריות פורצ ' יני שמורות ממילוי, כרישה, גזר, סלרי ובצל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
22
הוסף 2 כפית הנותרים. פפריקה ו-1 כפית. מרווה; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
23
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
24
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ועגל מסתובב כל שעה, עד רך מאוד, 2 1/23 שעות, בהתאם לעובי העגל.
מרכיבים שתצטרך
25
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
26
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
27
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 810 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.חותכים עגל לתוך 3/4"1"-פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

4חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץ דקגזר קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרים (בלה התינוק), גזוז, קצוץ דקפטריות קרים (בלה התינוק), גזוז, קצוץ דק57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2ביצים, מקציפים כדי להתמזגביצים, מקציפים כדי להתמזג2חתיכות טופי הית' ברמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה5חתיכות טופי הית' ברמרווה טרי קצוץ, מחולקמרווה טרי קצוץ, מחולק6שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע8חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה הונגרית, מחולקתפפריקה מתוקה הונגרית, מחולקת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח כשר ועוד לתיבולמלח כשר ועוד לתיבול8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה קצוצה (חלקים לבנים וירוקים בלבד)כרישה קצוצה (חלקים לבנים וירוקים בלבד)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה פרוס דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד)כרישה פרוס דק (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) מרק עוף במלח נמוך(או יותר) מרק עוף במלח נמוך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבורה שוויצרית chard (על, גבעולים הוסרו, קצוץ גסחבורה שוויצרית chard (על, גבעולים הוסרו, קצוץ גס2קילוגרם4-6 פאונד גזוז חזה עגל ללא עצמות חצוי לשניים 12x8 ' (כ.) חתיכות4-6 פאונד גזוז חזה עגל ללא עצמות חצוי לשניים 12x8 ' (כ.) חתיכות