צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל
צ'ארד ושד ממולאים פטריות של עגל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, מרווה, לחם בן 2 קוביות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צ'ארד ופטריות - חזה ממולא של עגל, מצות-חזה ממולא של עגל, ו חזה עגל ממולא צלוי.
הוראות
פטריות פורצ ' יני מיובשות ניתן למצוא בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה 2 כוס.
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
בואו להשרות במשך 30 דקות.באמצעות כפית מחוררת, להעביר פטריות למשטח עבודה. מילואים השריית נוזל. קוצצים פטריות; מילואים.מבשלים chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 דקות.
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח כדי להתקרר.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף כרישה, בצל, שום, וקמצוץ כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, כ 10 דקות.
מוסיפים פטריות קרים קצוצות, מרווה, וחצי פורצ ' יני קצוץ. מבשלים, חשופים ומערבבים מדי פעם, עד קרים רכים, כ 5 דקות.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת פטריות עם כל נוזל מחבת ו chard; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן; עונה לטעום עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי ומילוי צינה, נשאר פורצ ' יני, ושריית נוזלים.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב כדי להרטיב את הלחם, מוסיפים כמה פורצ ' יני שמורות השריית נוזל כדי להרטיב במידת הצורך (להשאיר כל משקעים מאחורי).מחממים תנור ל-32
שלב 6 כפית. פפריקה, 2 כפות. מלח, 4 כפית. מרווה, 4 כפית. פלפל, והל בקערה קטנה.
מניחים חזה עגל על משטח עבודה וקילו את החלק העבה ביותר של עגל עם פטיש בשר לעובי זוגי. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי.
מורחים 1 1/2 כוסות מלית על כל אחד, משאיר גבול 1 " על כל הצדדים. (
מקום שנותר מלית בתבנית אפייה קטנה ואופים עם עגל במהלך 30 הדקות האחרונות של קלייה).
רול עגל לתוך צילינדרים ולקשור לרוחב עם חוט מטבח במרווחים 1".
מחממים שמן בסיר כבד גדול מספיק כדי להחזיק את שני שדי העגל מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגל לסיר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, 57 דקות.
הוסף שאריות פורצ ' יני שמורות ממילוי, כרישה, גזר, סלרי ובצל לסיר.
הוסף 2 כפית הנותרים. פפריקה ו-1 כפית. מרווה; מתבלים במלח ופלפל ומערבבים למעיל.
מוסיפים יין, מרק בשר, וכל פורצ ' יני שנותר ספוג נוזל. להרתיח במשך 2 דקות.
מוסיפים עגל. (נוזל צריך לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של עגל; להוסיף יותר מרק במידת הצורך).מכסים, מעבירים לתנור, ומבשלים, צולים ועגל מסתובב כל שעה, עד רך מאוד, 2 1/23 שעות, בהתאם לעובי העגל.
העברת חזה עגל ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר כסף.בינתיים, כפית שומן מפני השטח של רוטב. מסננים רוטב לסיר.
להעביר ירקות לבלנדר; טהור עד חלקה, הוספת קצת רוטב לפי הצורך.
מוסיפים 2 כוסות ירקות מטוהרים לרוטב במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 4 כוסות, 810 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. הניחו בצד 3 כוסות בשר עגל ושמרו את שאר 1 כוס רוטב לשימוש נוסף.חותכים עגל לתוך 3/4"1"-פרוסות עבות ומגישים עם רוטב.