צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל
אם יש לך שיני שום, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: צ'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום, תבשיל שוויצרי מוקפץ, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ.
הוראות
גזעים לחתוך צלעות מרכז מ chard, להשליך את כל מנות קשות, ואז לחתוך גבעולים וצלעות לרוחב לחתיכות 2 אינץ'. מחסנית עלי chard ולהפשיל לאורכו לתוך צילינדרים.
חותכים צילינדרים לרוחב לעשות רצועות 1 אינץ ' רחב.
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הקצף שוכך, ואז מבשלים בצל ושום עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל לרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים גבעולים chard וצלעות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הגבעולים הם רק במכרז, על 10 דקות.
מוסיף עלי סלק בקבוצות, ערבוב עד נבול לפני הוספת אצווה הבאה, ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 4 עד 6 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערת הגשה.
* ניתן לשטוף, לייבש ולחתוך 2 ימים קדימה ומקורר בשקיות אטומות מרופדות במגבות נייר רטובות.* Chard יכול להיות מבושל 4 שעות קדימה וחומם על אש נמוכה על תנור או בתנור מיקרוגל.