צ'ארד שוויצרי מטוגן עם דומדמניות ופטה
גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Chard שוויצרי עם דומדמניות ופטה, טארט צ'ארד שוויצרי עם גבינת עיזים, דומדמניות וצנוברים, ו Chard שוויצרי פטה פריטטה.
הוראות
גזעים לחתוך צלעות מרכז מ chard, להשליך כל חלקים קשים ליד הבסיס, ואז לחתוך גבעולים וצלעות לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה. קוצצים בגסות עלים.
לבשל שום בשמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים גבעולי סלק וצלעות, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות.
מוסיפים דומדמניות ומבשלים, ערבוב, עד שמנמן, על 1 דקה.
מוסיפים עלי סלק ומים ומגבירים את החום עד בינוני, ואז מבשלים, מכוסים, מתערבבים מדי פעם, עד שהעלים רכים, כ-5 דקות.