קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

צ'דר, ריבת תאנים ורוזמרין פקאן פאניני

צ'דר, ריבת תאנים ורוזמרין פקאן פאניני
צ'דר, ריבת תאנה ורוזמרין פקאן פאניני הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-531 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא ריבת תאנים, גבינת צ'דר חדה, פלפל קאיין טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. נסו ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, פרושוטו, גבינה כחולה ופקאן פאניני, ו עוגות צ'דר חדות עם ציפוי פקאן מסוכר וציפוי גבינה כחולה דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור או הטוסטר ל 300 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר ולרסס את נייר הכסף עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הסוכר, רוזמרין, מלח, קאיין בשקית ניילון רוכסן העליון. לאטום את התיק ולנער אותו היטב כדי לשלב אותו all.In קערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את ביצה לבן ומים עד התערובת היא קצפת מעט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תוסיף את אגוזי הפקאן ותזרוק אותם היטב. עם כפית מחוררת, להעביר את הפקאן לשקית עם תערובת הסוכר. לאטום את התיק ולנער אותו היטב כדי מעיל כל הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מעבירים את אגוזי הפקאן המצופים לתבנית ואופים אותם במשך 30 דקות, ומערבבים אותם במזלג לאחר כ-15 דקות. שים אותם בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת ומעל הצד השני עם גבינה וכמה פקאנים מסוכרים. הפוך את פרוסת הלחם האחרת ופזר 1 כף ריבת תאנה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
ריבת תאנהריבת תאנה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2
מניחים אותו, בצד חמאה למעלה, על גבי הכריך כדי לסגור אותו.גריל שני פנינים בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות