צ'ורוס דולצ' ה לצ'ורו עם קצפת
המתכון Dulce de Leche Churro Tots עם קצפת מוכן בסביבות 1 שעה ו -50 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1073 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מילקשייקים עם חלב קוקוס עם קצפת, מילקשייק צ'ורו עם Dulce de Leche, ו Sufganiyot עם מילוי קצפת Dulce de Leche וטפטוף שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים 1 1/4 כוסות מים, חמאה, סוכר חום ומלח בסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ עד שהתערובת יוצרת כדור ומריחה כמו קמח קלוי.
מעבירים לקערה של מיקסר ומשוט את הבצק תוך הוספת הביצים אחד בכל פעם, מה שמאפשר למכונה לשלב כל ביצה לפני התוספת הבאה. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה לעתים קרובות, ולאחר מכן להוסיף את הוניל. לבסוף, מוסיפים את dulce de leche ומערבבים עד משולב היטב.
מעבירים את התערובת למכולה ומקררים עד מוכן לטגן.
מחממים שמן צמחי לטיגון בסיר.
מניחים את הבלילה צ ' ורו בשקית מאפה מצויד בצינור כוכב גדול. כאשר השמן הוא 375 מעלות F, ירידה 2 אינץ 'ארוך צ' ורוס משקית מאפה לתוך השמן ומטגנים עד משחימים היטב צף, על 4 דקות. המרכזים עדיין יהיו קצת דביקים בגלל ה "דולצ' ה דה לצ ' ה " בבלילה.
הסר את הצ ' ורוס לצלחת מרופדת נייר.
מערבבים את הסוכר מגורען וקינמון ולזרוק עם הצ ' ורוס החם.
כדי לשרת, מניחים את הטוגנים churro על צלחת קטנה או בקערה רדודה מלווה מנה של קצפת לטבילה.
מערבבים את החלב, הסוכר וסודה לשתייה בסיר גדול וכבד.
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת הופכת צבע קרמל והוא עבה מספיק כי אתה יכול לראות את החלק התחתון של המחבת כפי שאתה מערבבים, 45 דקות עד שעה. לפי נפח זה צריך להיות מופחת על 1 כוס. מגניב לטמפרטורת החדר ולהשתמש באופן מיידי, או לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים את השמנת והסוכר בקערת ערבוב קרה שוט עד פסגות נוקשות טופס.