צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו ותפוחי אדמה פריטטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 386 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, ביצים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה, כרוב צ'וריסו ופריטטה בטטה, ו Chard & Chorizo פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. in מחבת 8 אינץ ' ovenproof, שמן זית חם על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים תפוחי אדמה בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד רך קל השחמה, 10 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה לצלחת עם כפית מחוררת.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שמן, הזמנת 2 כפית., ולהוסיף בצל וצ ' וריסו למחבת. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשל, לשבור צ 'וריסו עם כף עץ, עד בצל הוא שקוף צ' וריסו מבושל דרך, 5 דקות.
מעבירים לצלחת עם תפוחי אדמה.
יוצקים שמורות 2 כפית. שמן בחזרה למחבת מערבולת מעיל.
להקציף ביצים עם מלח ופלפל עד בשילוב טוב. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה ושופכים בחזרה למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הביצה מתחילה להגדיר אבל העליון נשאר רך, כ 8 דקות.
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים עד לראש פריטטה מוגדר, 5 עד 8 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת לעמוד 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.