קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

צ'וריסו וקסדיות בצל אביב

צ'וריסו וקסדיות בצל אביב
צ'וריסו וקסדיות בצל האביב נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם טורטילה כוסמת עוטפת, מלח ים ופלפל לעונה, צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב, טורטיות צ'וריסו, ו טורטיות צ'וריסו (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.