צ'וריסו ממולא בשר חזיר Tenderloin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Chorizo ממולא בשר חזיר Tenderloin. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו פלפל, ריבה ליים זנגביל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו צ'וריסו ממולא בשר חזיר Tenderloin, צ'וריסו ממולא בשר חזיר Tenderloin, ו צ'וריסו ממולא בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. פרפר את tenderloin עד שהוא הניח שטוח.
מניחים את tenderloin butterflied בין חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף. עם מרכך בשר, pound tenderloin עד עובי 1/4 אינץ'.
מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את צ 'וריסו במורד מרכז tenderloin, ללטף אותו, ומשאיר כ 2 אינץ' על כל הצדדים של צ ' וריסו.
גלגל את הפילה. מסבך את הפילה עם מיתר מטבח.
מחממים מחבת sauté גדולה לחום גבוה.
מניחים את הפילה הקרוש בשמן החם. צורב את הפילה מכל הצדדים באופן שווה, עד בתחתית יש קרום משחימים.
תחליקי את המחבת לתנור החם.
אופים במשך 12-16 דקות או עד טמפרטורה פנימית של 71° הושגה.
הסר טרסינג; לחתוך את הטנדרלוין על הטיה.
טפטוף tenderloin עם ריבה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Finca La Malena Malbec. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ממזרח מנדוזה. קרקעות אבן גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פירות גדול וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתום/סגול. אף נעים מלא ברמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים לתת לו מרקם חושי משיי המוביל mouthfeel עשיר. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים פתוחים ככל שהם מתחממים, ומספקים אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין משקאות ומתמהמים היטב לאחר הלגימה האחרונה.