קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

צ'וריסו-נאצ' וס בקר

צ'וריסו-נאצ' וס בקר
המתכון צ'וריסו-נאצ' וס בשר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1307 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם גבינת ג'ק, שעועית, מתון לסלסה ורדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נאצ'וס בקר וגבינה עם נקניק צ' וריסו, נאצ'וס צ' וריסו, ו צ'וריסו-נאצ' וס אננס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, סטייק חום וצ ' וריסו, ערבוב, על 5 דקות. בינתיים, קוצצים בצל ושום בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
שוםשום
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל וכל אבל 1/8 כפית. כמון למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד הבצל רך, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים 1 1/2 סלסה כוסות. מבשלים עד עבה, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כמוןכמון
בצלבצל
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בעוד תערובת סטייק מבשלים, לשלב שעועית שחורה, 3/4 כוס מים, אורגנו, 1 כפית. שום, וצ ' ילי בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד כל אבל על 1/4 כוס נוזל התאדה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
אורגנואורגנו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
סטייק.סטייק.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בינתיים, לעשות ממרח אבוקדו בור וקילוף. בקערה, אבוקדו מחית עם הנותרים 1 כף. סלסה, נשאר 1/8 כפית. כמון, שום שנותר, ומיץ לימון. מערבבים 1 כף. כוסברה לתוך ממרח אבוקדו ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
שוםשום
כמוןכמון
סלסהסלסה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
קו גדול, מעוטר תבנית אפייה עם נייר קלף. לארגן שבבים ב -12 ב.- מעגל רחב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
8
אופים עד גבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בעוד שבבים נאפים, מסדרים חסה סביב שולי מגש גדול (לפחות 16 ב. wide). עם מרית רחבה, לשחרר שבבי קלף. בזהירות להרים קלף מן המחבת, ואז להחליק שבבי את הנייר למרכז מגש. תערובת בשר כפית על צ ' יפס. עם כפית מחוררת, למעלה עם שעועית. כפית ממרח אבוקדו מעל מרכז נאצ ' וס ומפזרים עם הנותרים 1 כף. כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
חסהחסה
שעועיתשעועית
צ ' יפסצ ' יפס
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מריתמרית
מחבתמחבת

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםאבוקדו בשלאבוקדו בשל425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול שעועית שחורה, שטוף סחוטיכול שעועית שחורה, שטוף סחוט142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'וריסו מקסיקני, מעטפת הוסרה, התפוררה דקצ'וריסו מקסיקני, מעטפת הוסרה, התפוררה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצה, מחולקתכוסברה טרייה קצוצה, מחולקת1כף. חומץ ביין אדוםשן שוםשן שום113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול לקוביות צ'ילי ירוק, סחוטיכול לקוביות צ'ילי ירוק, סחוט1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחון, מחולקכמון טחון, מחולק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה קרחון מגורר דקחסה קרחון מגורר דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינות מגורר ג'קגבינות מגורר ג'ק6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק חצאית (ראה הערות), קצוץ, או בשר טחון רזהסטייק חצאית (ראה הערות), קצוץ, או בשר טחון רזה11 כף אורגנו מיובשאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות1( חצילים)3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו יבשיםעלי אורגנו יבשים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמתון עד סלסה חמה ורדהמתון עד סלסה חמה ורדה2בצל צהוב בינוני, קצוץ6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.