המתכון צ'וריסו-נאצ' וס בשר יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1307 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם גבינת ג'ק, שעועית, מתון לסלסה ורדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נאצ'וס בקר וגבינה עם נקניק צ' וריסו, נאצ'וס צ' וריסו, ו צ'וריסו-נאצ' וס אננס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, סטייק חום וצ ' וריסו, ערבוב, על 5 דקות. בינתיים, קוצצים בצל ושום בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
שום
בשר טחון
בצל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל וכל אבל 1/8 כפית. כמון למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד הבצל רך, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים 1 1/2 סלסה כוסות. מבשלים עד עבה, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כמון
בצל
סלסה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בעוד תערובת סטייק מבשלים, לשלב שעועית שחורה, 3/4 כוס מים, אורגנו, 1 כפית. שום, וצ ' ילי בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד כל אבל על 1/4 כוס נוזל התאדה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורה
אורגנו
פלפל צ ' ילי
שום
סטייק.
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
בינתיים, לעשות ממרח אבוקדו בור וקילוף. בקערה, אבוקדו מחית עם הנותרים 1 כף. סלסה, נשאר 1/8 כפית. כמון, שום שנותר, ומיץ לימון. מערבבים 1 כף. כוסברה לתוך ממרח אבוקדו ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
ממרח אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברה
אבוקדו
שום
כמון
סלסה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
קו גדול, מעוטר תבנית אפייה עם נייר קלף. לארגן שבבים ב -12 ב.- מעגל רחב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
אופים עד גבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בעוד שבבים נאפים, מסדרים חסה סביב שולי מגש גדול (לפחות 16 ב. wide). עם מרית רחבה, לשחרר שבבי קלף. בזהירות להרים קלף מן המחבת, ואז להחליק שבבי את הנייר למרכז מגש. תערובת בשר כפית על צ ' יפס. עם כפית מחוררת, למעלה עם שעועית. כפית ממרח אבוקדו מעל מרכז נאצ ' וס ומפזרים עם הנותרים 1 כף. כוסברה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.