צ'יזבורגר פימיאנטו
צ'יזבורגר פימיינטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 873 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צ'יזבורגר פימיאנטו, צ'יזבורגרים Tex-Mex, ו צ'יזבורגרים הכי טובים אי פעם.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבצל, הן הגבינות, המיונז והן הפימינטוס. אם אתה צריך מיונז נוסף כדי להפוך אותו שמנת, להוסיף קצת בכל פעם. טוחנים כמויות גדולות של פלפל שחור ומערבבים את זה לתערובת הגבינה.
מחלקים את הבשר הטחון ל 6 מנות שוות וצורה לקציצות על 3/4 אינץ ' עבה. זכור לשים כניסה קלה למרכז של כל קציצה. מתבלים את שני צידי ההמבורגרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
תשמן את מדפי הגריל. מחממים את הגריל באמצעות כל המבערים להגדיר על גבוה עם המכסה סגור במשך 10 עד 12 דקות.
מניחים את ההמבורגרים על הגריל ומורידים את החום למדיום. גריל במשך כ 5 דקות. הפעל את הקציצות ולהמשיך צלייה עד שהם מגיעים doneness הרצוי, על 4 דקות נוספות עבור בינוני, 6 דקות עבור בינוני היטב. במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול, להוסיף את הלחמניות, לקצץ בצד למטה. ברגע האחרון לפני שמורידים את ההמבורגרים מהגריל, שמים כפית נדיבה של גבינת פימיאנטו על כל אחד. קח את הלחמניות מן הגריל, מניחים על מגש, להגדיר המבורגר על כל תחתית לחמניה, להוסיף jalapeños כבוש על גבי גבינת pimiento, ומגישים.
גבינת פימינטו תוצרת בית זה יכול לשמש לא רק עם ההמבורגר הזה, אלא גם כמו מטבל או ממרח עבור כמעט כל דבר שאתה רוצה. זה ישמור במשך כשבוע במקרר.
Reprinted with permission from Grillin ' with Gas: 150 Mouthwatering Recipes for Great Grilled Food by Fred Thompson, (C) 2009, The Taunton Press