מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, חמוצים ללחם וחמאה, לחמניות בריוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים לחם שום בגריל עם Mozzarellan ובצל מקורמל, בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל, ו צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל.
הוראות
1
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 15 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד הבצל הוא קרמל, 20 דקות; להוסיף מים במידת הצורך כדי לשמור על הבצל מפני שריפה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם מיץ לימון, שום, פפריקה וקיין. בנחל יציב, לטאטא בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את cornichons ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
Gherkins
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים מחבת. בקערה, מערבבים את הגראייר וצ ' דר. עונת הקציצות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות. תהפכו את ההמבורגרים ותמשיכו עם הגבינות המעורבות. בזהירות לכסות את ההמבורגרים עם מחבת צלייה הפוכה גדולה ומבשלים 2 דקות יותר, עד בינוני נדיר הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מורחים את מיונז הפפריקה על החצאים התחתונים של הלחמניות ועורמים 2 קציצות על כל אחד. למעלה עם בצל, חמוצים וחסה ומגישים.