צ'ילה אדומה שפשפה סלמון עם ויניגרט תירס קלוי
אדום צ'ילה שפשף סלמון עם ויניגרט תירס קלוי נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל, דבש, קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון 30%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו צ'ילה אדומה שפשפה בטטות עם ויניגרט בצל ירוק, צ'ילה-שפשף סלמון עם פפאיה ובצל ירוק, ו צ'ילה-שפשף סטייק עם תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
אדום צ ' ילה לשפשף: מחממים גריל בינוני גבוה.
שלב אנצ ' ו, כמון, סוכר חום וקינמון בקערה בינונית.
מברישים סלמון בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. משפשפים 1 כף מהתבלין משפשפים על צד 1 של הסלמון והגריל, משפשפים את הצד כלפי מטה עד להזהבה קלה, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לצלות במשך 3 עד 4 דקות לאלילות בינונית.
ויניגרט תירס קלוי: בסיר גדול של מים רותחים, מסננים את התירס כ -5 דקות.
מניחים את האוזניים על הגריל עד שחרוך מעט מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מוציאים מהגריל ובסכין חדה מגרדים את הגרעינים לקערה קטנה.
מקציפים יחד את מיץ הליים, הג ' לפנו והדבש עד לשילוב. מקציפים לאט את השמן עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל ומקפלים פנימה את התירס, הבצל והכוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה ג ' נרל 5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -9 דולר.
![שרדונה 5]()
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.