צ'ילי בקר עם שעועית אדומה ושוקולד דורש כ 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 731 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם רסק עגבניות, מלח כשר ופלפל, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צ'ילי בקר תוצרת בית עם שעועית, צ'ילי בקר עם שעועית שחורה, ו צ'ילי בקר Crockpot עם שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
ביצוע צ ' ילי הוא לא יותר מאשר שכבות הרכבה של טעם ולתת להם כל להתבשל יחד. קבל את הרגל של טעימות מתכונים בשלבים; בדרך זו אם משהו לא ממש נכון, התאמות ניתן לעשות על המקום.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2
מתבלים את כתף הבשר בכל מקום עם מלח ופלפל ואז שמים אותה בסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
יוצקים את כל פחית העגבניות, עם הנוזל, לתוך קערה היד למחוץ עד עבה; מוסיפים את העגבניות הכתושות לסיר יחד עם רסק עגבניות. מבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כפי שהוא מבשל למטה, להוסיף יותר מים במידת הצורך. לאחר הצ ' ילי מבושל כמה שעות, לקחת כף עץ להכות אותו במרץ כך הבשר קורע לגזרים.
מוסיפים את שכבת הטעם הבאה על ידי ערבוב בשעועית וקמח תירס. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד שעה, מערבבים מדי פעם. מכסים חלקית את הסיר כך שהאדים לא יילכדו מתחת למכסה ויטפטפו לתוך הצ ' ילי ויהפכו אותו למימי. ב -5 הדקות האחרונות של הבישול, מערבבים בשוקולד המגורד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מקשטים כל מנה עם גבינת צ ' דר קרועה וקרקרים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
גבינת צ ' דר גרוסה
8
אבקת צ 'ילי תוצרת בית זה יוסיף עומק מעושן צ' ילי כמו לשפשף יבש עבור סטייקים. טוסט חתיכות אנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד ריחני, רועד את המחבת כך שהם לא צורבים.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Marques de Caceres קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.