צ'ילי חזיר איטלקי עם פולנטן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. חזיר מטוגן איטלקי עם פולנטה, חזיר מטוגן איטלקי עם פולנטה, ו פילה חזיר צ'ילי-ליים מעל פולנטה רכה עם פלפלי שעווה הונגריים ותירס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צולים את הפלפל על להבת גז, הופכים בעזרת מלקחיים, או צולים עד שהעור מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים להתקרר. מקלפים, זרעים וקוצצים את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים את האבו בתנור הולנדי או בסיר כבד אחר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הנקניקיה והפנצ ' טה ומבשלים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מוסיפים את החזיר הטחון, הטימין, זרעי השומר, השום, פלפלי הצ ' ילי, הבצל, האורגנו והפלפלים האדומים הקלויים ומבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. מתפיחים עם היין, מערבבים ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חזיר טחון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזיר
6
מוסיפים 2 עד 3 כוסות ציר עוף ומבשלים כמה דקות כדי לאפשר לטעמים להתאחד. הביאו 2 כוסות ציר עוף והחלב לרתיחה נמוכה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מקציפים פנימה את הפולנטה ומבשלים תוך הקצפה עד שהיא סמיכה אך נשפכת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מסירים מהאש.
9
מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את הגבינה, תוך ערבוב עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את הפולנטה לקערות רדודות וחלולה מהמרכז. ממלאים בצ ' ילי ומעליהם עוד גבינה.
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה ג ' וב אנד קאמפ רזרבה דה לה פמיליה יום השנה ה -40 קובי קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
ג ' וב ומחנות רזרבה דה לה פמיליה 40 שנה לקובי קאווה
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה ברוט טבע קאווה הוא מאוד תכליתי כי אין מינון הוסיף, כך את חומציות ובועות לנקות שלך חיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה משובצת שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.