קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

צ'ילי לבן

צ'ילי לבן
אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק ופלפלי ג' לפנו, פלפל, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו תחרות צ'ילי שנתית 6: כניסה מס' 6-סיר חרס ג'לפנו פופר צ' ילי עוף לבן, צ'ילי צ' יפוטלה עוף לבן עם תירס ושעועית לבנה {ללא גלוטן}, ו צ'ילי לבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול הקפיצו בצל ופלפל ירוק בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את השעועית, המרק, החלב, הצ ' ילי, השום והכמון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 30 דקות. מערבבים עוף; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקשטים בגבינה וג ' לפנוס אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסק לבן בוגר, לחם קלוי ותה ירוק עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. לא פחות עשיר ורחב, טעמים אלה ממשיכים להתפתח על החיך.